Coöperatie Hoogstraten mikt op meer aardbeien en tomaten
Voorzitter Piet Vanthemsche van de Federatie van Belgische Voedselbanken mocht een cheque van...
Lees verderMaatwerkbedrijf ‘L’Atelier’ gecertificeerd voor het verpakken van voedingsmiddelen
L’Atelier, een maatwerkbedrijf in Namen dat gespecialiseerd is in het verpakken van...
Lees verder‘Sterren Dream Team’ opnieuw aanwezig op Antwerpen Proeft
Tijdens het Hemelvaartweekend van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei vindt in de Waagnatie de...
Lees verderSmaakmarkt in Hotelschool Ter Duinen zet West-Vlaamse topproducten in de kijker
Op de Smaakmarkt promootten onlangs 54 gepassioneerde hoeve- en streekproducenten hun West-Vlaamse...
Lees verderVoor de zesde keer op rij wordt Lounge van Brussels Airlines bekroond tot “Europe’s Leading Airline Lounge”
THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus blijft onverslagen op de World Travel Awards Voor een...
Lees verderJRE: nieuwe gids, nieuw restaurant en nieuwe app
Nieuwe gids Tijdens hun Algemene Vergadering die werd gehouden bij hun lid Nowa in Berloz,...
Lees verderBON APPETIT JAPON
Presentation of delicious Japanese foods in the presence of the press and the professional sector...
Lees verderHartig mosselsoepje onder korst
Recept van Dominique Pille van ‘t Kantientje in Ramskapelle Ingrediënten (voor 4 personen) 1...
Lees verderErwtensoep
Recept van Dominique Pille van ‘t Kantientje in Ramskapelle Ingrediënten (voor 4 personen) 1...
Lees verderPompoensoep
Recept van Dominique Pille van ‘t Kantientje in Ramskapelle Ingrediënten (voor 4 personen) 1...
Lees verderDominique Pille – ‘t Kantientje
Na al het feestgeweld ga ik lekker uitwaaien aan de kust in Knokke. Na een stevige winterse...
Lees verderGitte Geunes – Restaurantmanager Zilte
Gitte groeide op in ‘t Zilte in Mol, het restaurant van haar ouders chef Viki Geunes en gastvrouw...
Lees verderGreen Key: De sleutel tot een duurzaam verblijf
In 2023 waren er in totaal 181 Vlaamse, 77 Waalse en 50 Brusselse ondernemers drager van het...
Lees verderFitou // Jan Verhaert
De wijn De wijnkelder Mont Tauch, gelegen in de buurt van het dorp Tuchan, werd opgericht in 1913....
Lees verderTruffeltijd!
De truffel behoort met zijn geringe gewicht tot het duurste voedsel ter wereld. Zijn diep-aardse,...
Lees verderDe Horecatel 2024 Innovation Awards zijn bekend
Zoals elk jaar had Horeca Magazine afgelopen zondag 10 maart het genoegen om in de jury te zetelen...
Lees verderHoe participeren aan wedstrijd “Eerste Kok van België 2025”?
Robert Van Landeghem, voorzitter van de vzw Club Prosper Montagné , in het bijzijn van ambassadeur...
Lees verderSligro heropent vestiging in Liers
Sligro heropende, na verbouwing, haar vestiging in het Waalse Liers, op de taalgrens tussen...
Lees verder